Hulp bij je studie

Heb je scriptiebegeleiding nodig, of dreig je vast te lopen met een projectplan of verslag?

Kun je niet meer onderscheiden wat de hoofdlijnen zijn?

Heb je geen idee wat eigenlijk de bedoeling is of hoe je moet beginnen?

Weet je niet hoe je een logisch verslag maakt uit de berg gegevens die je hebt?

Heb je nooit goed geleerd hoe je een verslag of rapport moet schrijven, en is er op je opleiding geen tijd om je individueel te begeleiden?

In 19 jaar ervaring als docent, projectbegeleider en afstudeerbegeleider in het hbo heb ik deze problemen vaak gezien. Ik heb honderden verslagen gelezen en beoordeeld en ik heb talloze studenten met bovenstaande problemen geholpen.

Dat kan ik ook voor jou doen. Je krijgt persoonlijke begeleiding, face-to-face, waarin ik je op het juiste spoor help. Vaak is een aantal korte gesprekken voldoende om zelf de draad weer op te kunnen pakken.

Scriptiebegeleiding kan langer duren, maar je bent ook welkom voor kort advies.

Quotes van enkele studenten:

“Ik heb gigantisch veel van je geleerd”, L.
“In mijn leven heb ik veel docenten gehad en er zijn er maar een paar geweest die ik zo goed te volgen vond in hun uitleg en communicatie als u”, P.

Werkwijze en het verschil met online hulp

Je komt persoonlijk bij mij aan tafel zitten om elkaar te spreken. Dan wordt het snelst duidelijk wat precies het probleem is. Soms blijkt dat je op het verkeerde spoor zit en dat we een andere richting op moeten.

Het is immers zonde van je geld als ik eerst veel tijd steek in het lezen van alle stukken waar je in vastliep, om vervolgens tot de conclusie te komen dat je eigenlijk een vrij eenvoudige vraag had.

Weet je nog niet precies wat je vraag of je probleem is? Geen paniek, dat heb ik al zo vaak meegemaakt, en we komen er heus wel achter. Dus we beginnen met gewoon aan tafel zitten en praten. Daarna kunnen we altijd nog afspreken een deel van de begeleiding schriftelijk te doen.

Ik help je als dat nodig is ook met de structuur van documenten en de formulering. Vaak zijn die problemen belangrijker en fundamenteler dan dt-fouten en dergelijke.

Tarief

Mijn tarief voor studiehulp en scriptiebegeleiding is 45 euro per uur, vrij van BTW. Je betaalt de gesprekstijd en daarnaast de tijd voor eventueel leeswerk en feedback.

Ik factureer telkens per 30 minuten of deel daarvan. Ik werk niet met pakketten of abonnementen; wat je afneemt is wat je betaalt.  De gesprekken zijn één-op-één, maar als je dat zelf wil kun je ook samen met een medestudent komen. Afhankelijk van wat jullie precies willen geldt dan mogelijk een aangepast tarief.

Kijk op deze pagina hoe je met mij contact op kunt nemen voor vragen of een afspraak in Hilversum.  Of stuur direct een app met de knop onderaan deze pagina.